Kommissionsbaserad försäljning av bättre second hand barnkläder i storlek 50-158/164.

Även barnskor, leksaker, barnböcker och annat för dina barn

tex hoppgungor, bärselar och babysitters.

Vill man sälja sina saker lämnar man in dem hela och rena. Ej urtvättade eller noppiga. Kolla dragkedjor och muddar extra noga, samt knäpp alla knappar.

Alla sidor i böcker och alla delar till leksaker, spel och pussel måste finnas.

Skor kan för det mesta tvättas i maskin, annars skura av dem och damsug inuti. Gummistövlar får ej läcka in vatten.

Tänk så här! Hade jag velat köpa denna? Är svaret ja-lämna in. Är svaret nej-lämna inte in.

Vi lägger på lika mycket som Du får plus moms. Har man särskilda prisanspråk så säg till vid inlämning. Det inlämnade hänger till försäljning i 3 månader om inget annat är överenskommet. Du får ett inlämningskvitto på allt du har lämnat in. Där står hur mycket Du får för respektive vara om den blir såld och en datum för hämtning. Från och med detta datum kan du hämta det osålda och få betalt för det sålda.

Du behöver givetvis inte komma just på hämtdagen, utan har ytterligare 1 månad på dig att komma. Sedan lämnas det iväg till välgörade ändamål. Vi ringer inte och påminner om hämtning, så skriv upp det i almanacka.

Vill man ändra vår prissättning är det OK, ring och meddela oss fast gör det omgående innan varan kanske är såld är Du snäll.

Höst och vinterkläder lämnas helst i juni, eller i augusti-oktober.

Vår och sommarplagg lämnas i januari-mars.

NR:2 har stängt 4 veckor på sommaren och 2 veckor vid jul

  Vi tar endast emot hela, rena och inte för omoderna saker. Vi tar ej heller emot sådana mängder att vi inte kan hänga ut det i butiken inom en vecka eller två. Därför kan det vara en bra idé att höra till och se om det finns behov av just det du vill lämna för tillfället.

VÄLKOMMEN önskar Lotte